Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ (χωρίς αποδείξεις)Η Χαρά Νικοπούλου, κόρη του Επίτιμου Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Βασίλη Νικόπουλου το 2011 σε ομιλία της στο Κιλκίς, παραδέχεται ότι κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της ως δασκάλα στο Μεγάλο Δέρειο του Νομού Έβρου και συγκεκριμένα την 2η χρονιά που ήταν εκεί, δηλαδή 2006-2007 όταν έγινε ο πατέρας  της Πρόεδρος του Αρείου Πάγου αξιοποιούσε από τότε τις «γνωριμίες του»!!!Λέει  ότι: «σκέφτηκα λοιπόν εφόσον πίσω από εμένα υπήρχε και μια οικογένεια η οποία είχε κάποιες γνωριμίες κυρίως ο πατέρας μου στην Αθήνα, όχι φυσικά για να φύγω από το χωριό αλλά εφόσον κάποιοι μπορούσαν να συνεισφέρουν οικονομικά για να βελτιωθεί το σχολείο, απευθύνθηκα σε ιδιώτες όχι στο κράτος, συλλόγους, φορείς αλλά καθαρά σε ιδιώτες……. έδιναν συνέχεια δωρεές χωρίς να ζητάνε κανένα αποδεικτικό χαρτί το μόνο που θέλαν να ξέρουν ότι στο όνομά μου είναι τα λεφτά με τυφλή εμπιστοσύνη!!!


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΝΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, 

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ!!!!!!!

Μπορεί να μας πει η κ. Νικοπούλου;
Ήταν νόμιμο ή ηθικό να είναι ο πατέρας της πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο Ανώτατος Δικαστής της χώρας και αυτή εξ ονόματος του να εισπράττει χρήματα ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ; έστω και για «αγαθούς σκοπούς» όπως η ίδια ισχυρίζεται;
Ποιοι και πόσοι ήταν αυτοί οι «γνωστοί» και πόσα έδωσαν μέσα στο 9μηνο που «ανακαινίστηκε» το σχολείο του Μ. Δερείου, δηλαδή βάψιμο, κουρτίνες και θρανία (δώρο του κ. Μανέα 15.000€); Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Νικοπούλου και ο κ. Μανέας συγκαταλέγεται στους "γνωστούς" του πατέρα της.

ΕΔΙΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στην κόρη του πρόεδρου του Αρείου Πάγου, του Ανώτατου Δικαστή της χώρας;ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…..


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου